23 Ιουν 2012

Η γυναίκα με τη σούπερ όραση



Χρειάστηκαν 20 χρόνια αναζήτησης για να καταφέρει μια βρετανίδα ειδικός να ανακαλύψει άνθρωπο με σούπερ όραση. Οχι κάποιον που μπορεί να βλέπει μέσα από τοίχους, αλλά κάποιον που μπορεί να διακρίνει περίπου 105 εκατομμύρια χρώματα, δηλαδή 99 εκατομμύρια περισσότερα από έναν μέσο άνθρωπο.

Θα συνεχιστεί ο μνημονιακός εφιάλτης: Μετά την ψήφο, οι εκλογείς να περάσουν από το ταμείο

Αποκτήσαμε πρωθυπουργό, ενώ οι διαπραγματευτικές ομάδες των κομμάτων της συγκυβέρνησης ακόμα συζητούσαν για να διαμορφώσουν την «προγραμματική συμφωνία» της νέας κυβέρνησης.

Ο Γολγοθάς των καρκινοπαθών δεν τελείωσε… η δόση θα επιστρέψει στους δανειστές



Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαψεύδει τους παλιότερους ισχυρισμούς του Ανδρέα Λοβέρδου ότι η μή καταβολή του 1 δισ. ευρώ από τη δόση των δανειστών ευθυνόταν για το Γολγοθά των καρκινοπαθών να βρουν τα φάρμακά τους, κάτι για το οποίο μάλιστα είχε ευθέως κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ.

Μια ιστοσελίδα για την προστασία των υπό εξαφάνιση γλωσσών

Η προστασία των χιλιάδων γλωσσών ανά τον πλανήτη που με το πέρασμα των χρόνων κινδυνεύουν να εξαφανιστούν αποτελεί το σκοπό της νέας ιστοσελίδας της Google, Endangered Languages Project.

Τροπική Αρκτική;


Η λίμνη Ελγκιγκίτγκιν της Σιβηρίας πρόσφερε τα αρχαιότερα ως τώρα δείγματα που έχουν αναλυθεί στον Αρκτικό Κύκλο: η μελέτη αποκάλυψε «σούπερ θερμές» περιόδους στο παρελθόν της Γης


Το λιώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής έχει οδηγήσει σε «σούπερ» θερμές περιόδους τον Αρκτικό Κύκλο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ