27 Ιουν 2012

Γλάροι, σταυροί και αφορολόγητο



Ο μύθος της συνεισφοράς της Ναυτιλίας στην ελληνική οικονομία.


Η Κύπρος ετοιμάζεται να μπει στον μηχανισμό στήριξης. Η Ισπανία, αυτή η τεράστια χώρα που μπορεί να θρέψει όλη την Ευρώπη, καταρρέει οικονομικά. Η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, έχουν ήδη δημιουργήσει μια Ευρώπη άλλης ταχύτητας. Της όπισθεν.

Stonewall, η εξέγερση του ομοφυλοφιλικού κινήματος



Η 27η Ιουνίου του 1969 αποτελεί ημέρα ορόσημο για το ομοφυλοφιλικό κίνημα, ήταν η ημέρα που το κίνημα αποβάλει τον παθητικό του ρόλο και περνάει στην αντεπίθεση. Η εξέγερση του Stonewall είναι ουσιαστικά η κραυγή των ομοφυλόφιλων και σηματοδοτεί την έναρξη του αγώνα τους για τα δικαιώματά τους.



Μεταμόσχευσαν καρδιά μεταλλαγμένου γουρουνιού σε πίθηκο



Επιστήμονες στη Νότιο Κορέα μεταμόσχευσαν με επιτυχία σε πίθηκο καρδιά μεταλλαγμένου γουρουνιού.
Είναι η πρώτη φορά που διεξήχθη τέτοιου είδους μεταμόσχευση στη Νότιο Κορέα.

Σχέσεις με ακροδεξιές οργανώσεις είχε η σπείρα της Καβάλας



Η χθεσινή εξάρθρωση κυκλώματος στην Καβάλα τα μέλη του οποίου κατηγορούνται ότι διέπρατταν ληστείες σε τράπεζες, εκρήξεις σε ΑΤΜ, επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, διακίνηση όπλων, ναρκωτικών και εκβιάσεις αποκάλυψε και τη σχέση της σπείρας με ακροδεξιές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή.

To ιαπωνικό υπουργείο άμυνας δημιουργεί ιπτάμενη σφαίρα



Αν και θυμίζει το Death Star του Star Wars, στην πραγματικότητα είναι πολύ ελαφρύτερη και ευέλικτη. Μιλάμε φυσικά για την ιπτάμενη σφαίρα που δημιούργησε το ιαπωνικό υπουργείο άμυνας και η οποία εκτός του ότι μπορεί να πετάξει, λόγω του σχήματος της μπορεί να προσγειωθεί και να κυλίσει σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ