27 Νοε 2012

Ζήτω το ελληνικό χρέος!


Σώθηκε πάλι χτες η Ελλάδα, αφού το Eurogroup και το ΔΝΤ κατέληξαν σε συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Τελικά, το μόνο που μπορεί να γίνει βιώσιμο στην Ελλάδα είναι το χρέος. Οι υπόλοιποι δεν έχουμε καμία ελπίδα και θα τα τινάξουμε. Το χρέος θα μας νεκροφιλήσει. 
Όσο υπάρχει χρέος, η Ελλάδα δεν κινδυνεύει. Το 6857 που μπορεί η Ελλάδα να μην έχει χρέος, θα υπάρξει μεγάλος κίνδυνος να αφανιστεί η χώρα.

Η δολοφονία του ομοφυλόφιλου ακτιβιστή Χάρβεϊ Μιλκ


Όταν στις 21 Μαΐου 1979 ανακοινώθηκε η επιεικής ποινή για τον Dan White, δολοφόνο του δημάρχου του Σαν Φρανσίσκο George Moscone και του δημοτικού συμβούλου και ομοφυλόφιλου ακτιβιστή Harvey Milk, οργισμένοι πολίτες ξεχύθηκαν στους δρομους της πόλεις όπου συγκρούστηκαν με την αστυνομία, γεγονότα που έμειναν γνωστά ως Οι ταραχές της Νύχτας του White.

Το κάπνισμα “μαραίνει” τον ανθρώπινο εγκέφαλο


Τα κέντρα της μνήμης, της μάθησης και της σκέψης που βρίσκονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο εκφυλίζονται από το κάπνισμα σύμφωνα με έρευνα Βρετανών επιστημόνων.
Σύμφωνα με μελέτη επιστημόνων του King’s College του Λονδίνου, το κάπνισμα αποτελεί βασικό παράγοντα μείωσης των νοητικών και γνωστικών ικανοτήτων του ανθρώπου και σχετίζεται με τον εκφυλισμό των νοητικών λειτουργιών του εγκεφάλου.

Δικαστήριο ΗΠΑ: Η Αργεντινή οφείλει να πληρώσει τους ομολογιούχους που δεν συμμετείχαν στο κούρεμα


Η Αργεντινή κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης δικαστηρίου των ΗΠΑ που την υποχρεώνει να καταβάλει 1,3 δις. δολάρια σε κατόχους κρατικών ομολόγων που δεν συμμετείχαν στην αναδιάρθρωση του χρέους της χώρας μετά την χρεοκοπία του 2002.

To Σύμπαν αναπτύσσεται όπως ο εγκέφαλος


Οι γαλαξίες «συμπεριφέρονται» όπως τα νευρογλοιακά κύτταρα

Ερευνητές στις ΗΠΑ πραγματοποίησαν προσομοιώσεις που δείχνουν ότι το Σύμπαν είναι πολύ πιθανό να αναπτύσσεται με τρόπο ανάλογο με εκείνον του εγκεφάλου. Οι προσομοιώσεις δείχνουν ότι η ανάπτυξη του Σύμπαντος έχει επίσης κοινά χαρακτηριστικά με την ανάπτυξη του Internet αλλά και των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ