18 Νοε 2012

Πολιτικοί κρατούμενοι στην Ανατολική Γερμανία έφτιαχαν τα έπιπλα του ΙΚΕΑ


Αίσθηση προκάλεσε η συγνώμη της σουηδικής κατασκευάστριας επίπλων IKEA που με ανακοίνωσή της, παραδέχεται ότι πολλά έπιπλα που κατασκευάστηκαν και διοχετεύτηκαν στην στην αγορά κατά την εικοσαετία 1960-1980 είχαν κατασκευαστεί από πολιτικούς κρατούμενους στην Ανατολική Γερμανία.

Έσκασε η χρυσή «φούσκα» του ΥΠΕΚΑ


Τα στελέχη του ΥΠΕΚΑ που διαφήμιζαν την περιβαλλοντικά προηγμένη Φινλανδία θέλοντας να πείσουν τους «ιθαγενείς» ότι τα μεταλλεία χρυσού είναι κάτι περισσότερο από θείο δώρο, τώρα, μετά την τρομακτική καταστροφή που προκάλεσε το ορυχείο της Talvivaara Mining Company, σφυρίζουν αδιάφορα και ψελλίζουν δικαιολογίες του συρμού.

Ποιος σκοτώνει στην Γάζα; Ο Νόαμ Τσόμσκι και άλλοι προκαλούν τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης


Ο βαθμός τρόμου που νιώθουν απλοί Παλαιστίνιοι άμαχοι στην Γάζα, μόλις που παρατηρείται στα μέσα ενημέρωσης, σε πλήρη αντίθεση με την επίγνωση όλου του κόσμου για τρομοκρατημένους και σοκαρισμένους Ισραηλινούς πολίτες.
Του Noam Chomsky και άλλων

Απειλούμενα ζώα κλωνοποιούν Βραζιλιάνοι επιστήμονες


Απειλούμενα ζώα, μεταξύ των οποίων τζάγκουαρ, μυρμηγκοφάγους και ένα σπάνιο είδος λύκου με κόκκινη γούνα, θα επιχειρήσουν να κλωνοποιήσουν Βραζιλιάνοι επιστήμονες, σε μια προσπάθεια να εκτονώσουν τις πιέσεις που υφίστανται τα ζώα αυτά στην άγρια φύση.

Καλός γάμος+σκύλος=ευτυχία

H συναισθηματική νοημοσύνη, οι σχέσεις, η χαρά και η ευθυμία σχηματίζουν την ευτυχία σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες


Μια όμορφη οικογένεια και ένα κατοικίδιο οδηγούν στη μακροπρόθεσμη ευτυχία

Ενας επιτυχημένος γάμος, μια όμορφη οικογένεια, στενές φιλικές σχέσεις και… ένας σκύλος θα μπορούσαν να αποτελούν το «κλειδί» για την παντοτινή ευτυχία υποστηρίζουν αμερικανοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ