3 Οκτ 2012

Γιατί Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου έκαναν format το cd Λαγκάρντ;


Η ιστορία με το cd της Λαγκάρντ το οποίο θα μπορούσε να γίνει κυριολεκτικά χρυσό, αλλά Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος θέλησαν να το κάνουν format, είναι μια καθαρή πρόκληση για όλους. Θα ανεχθούν οι πολίτες αυτής της χώρας την υποκρισία που ξεπερνάει τα όρια ακόμη και αυτής της δυσώδους πολιτικής αυτοδικαιολόγησης και αγγίζει τις άνομες συναλλαγές; 

Θεραπεία για την τύφλωση από... δερματικά κύτταρα

Το τέλος της απώλειας όρασης εξαιτίας παθήσεων του αμφιβληστροειδούς υπόσχονται τα κύτταρα iPS


Η μετατροπή τους σε κύτταρα iPS έσωσε ποντίκια από την εκφύλιση ωχράς κηλίδας

Μια πειραματική θεραπεία για την τύφλωση η οποία έχει ως βάση…δερματικά κύτταρα του ίδιου του ασθενούς, φάνηκε να βελτιώνει την όραση τυφλών ποντικιών στο πλαίσιο μελέτης που διεξήχθη από ειδικούς στην Οφθαλμολογία και στα βλαστικά κύτταρα του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

Πιέσεις για περικοπή των αποζημιώσεων και μειώσεις μισθών


Στον ιδιωτικό τομέα φαίνεται πως στρέφεται πλέον η τρόικα, καθώς οι επικεφαλής της φέρεται να ασκούν πιέσεις για νέα μείωση των αποζημιώσεων λόγω απόλυσης στον ιδιωτικό τομέα και περαιτέρω μειώσεις μισθών.

Υπερ-παράσιτα και κοκτέιλ χημικών λόγω μεταλλαγμένων


Τα εντελώς αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα έφεραν οι μεταλλαγμένες καλλιέργειες, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.
Ειδικότερα, όπως διαπίστωσαν οι Αμερικανοί επιστήμονες, τα τελευταία 16 χρόνια η φύτευση μεταλλαγμένων καλλιεργειών οδήγησε σε αύξηση και όχι σε μείωση της χρήσης των φυτοφαρμάκων, καθώς τα παράσιτα δυνάμωσαν και τα έντομα έγιναν πιο ανθεκτικά στις τοξίνες.

Εισαγγελέας έκρινε νόμιμη την πειρατεία στην Πορτογαλία


Υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει να διώκεται η ανταλλαγή αρχείων για προσωπική χρήση
Φορώντας μπλουζάκια με το σλόγκαν «η πειρατεία είναι παράνομη» μέλη του αντι-πειρατικού group ACAPOR, το οποίο χρηματοδοτείται από την κινηματογραφική βιομηχανία, είχαν παραδώσει πέρσι στα γραφεία του Γενικού Εισαγγελέα της Πορτογαλίας αρκετές κούτες γεμάτες έγγραφα με IP διευθύνσεις χρηστών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ