2 Ιουλ 2012

Επέτειος γέννησης του αντιδικτατορικού αγωνιστή Αλέκου Παναγούλη


Σαν σήμερα, 2 Ιουλίου του 1939, έρχεται στη ζωή ο Αλέκος Παναγούλης ο οποίος έμελλε να σφραγίσει με τη δράση του τον αντιδικτατορικό αγώνα.

Η σειρά σας



Τα τελευταία χρόνια -και ιδιαίτερα τα 3 τελευταία χρόνια- έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω πολιτικούς, τηλεδημοσιογράφους και «ειδικούς αναλυτές» να αναφέρονται σε «προνομιούχες ομάδες» που έχουν «σκανδαλώδη προνόμια».

Διαγραφή χρέους 300.000 ευρώ με δικαστική απόφαση στη Ρόδο



Απόφαση με την οποία διαγράφεται χρέος 322.000 ευρώ εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Ρόδου, βασισμένη στο νέο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά μετά από προσφυγή 45χρονης Ροδίτισσας.

Γιγάντιος υπόγειος ωκεανός στον Τιτάνα

Ενα γιγάντιο ωκεανό κρύβει σύμφωνα με νέα μελέτη στο εσωτερικό του ο Τιτάνας



Είναι μεγαλύτερος από τους γήινους και ίσως κρύβει ζωή
Διεθνής ομάδα επιστημόνων μελέτησε δεδομένα που έστειλε το σκάφος Cassini που εξερευνά τα τελευταία χρόνια τον Κρόνο και τα φεγγάρια του και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μεγαλύτερος εξ αυτών, ο Τιτάνας, έχει ένα γιγάντιο υπόγειο ωκεανό.

Ρομποτικό ψάρι – ζέβρα προστατεύει τους φίλους του και «δοκιμάζει» φάρμακα



Πριν δυο χρόνια ο Δρ.  Maurizio Porfiri, αναπληρωτής καθηγητής στο Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης ανέπτυξε ένα ρομποτικό ψάρι, ικανό να απομακρύνει κοπάδια ψαριών μακριά από τον κίνδυνο, όπως πετρελαιοκηλίδες και γεννήτριες ηλεκτροπαραγωγής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ