29 Νοε 2012

Ξαναληστεύουν τα ασφαλιστικά ταμεία – 82,5% το κούρεμα των αποθεματικών τους


Ο Φ. Σαχινίδης είναι ο μόνος από το οικονομικό επιτελείο των κυβερνήσεων Παπανδρέου που κατάφερε να διασωθεί πολιτικά και σίγουρα ξέρει καλά και τα οικονομικά δεδομένα και αυτά που κρύβονται πίσω από τις γραμμές της τελευταίας απόφασης του Eurogroup, γιατί είναι αυτός που ενημερώθηκε από τον Στουρνάρα για λογαριασμό του Βενιζέλου. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στον Χατζηνικολάου (Real FM), το πρωί της Τετάρτης, αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα.

Η θάλασσα της Αυστραλίας έγινε κόκκινη


Κόκκινες βάφτηκαν την Τετάρτη αρκετές παραλίες της Αυστραλίας λόγω ενός σπάνιου φυσικού φαινομένου.

Αρχαία βακτήρια παγωμένης λίμνης δίνουν στοιχεία για εξωγήινη ζωή


Μια αρχαία κοινότητα βακτηρίων που κατάφερε να επιβιώσει στα αλμυρά νερά της λίμνης Vida, σ’ ένα περιβάλλον πλήρως στερημένο από οξυγόνο, όπου επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι, ανακάλυψαν οι επιστήμονες.
Η έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών των ΗΠΑ και τη NASA φέρνει στην επιφάνεια νέα στοιχεία για τις βιοχημικές διαδικασίες που συντελούνται χωρίς να συνδέονται με την ηλιοφάνεια, το διοξείδιο του άνθρακα, το οξυγόνο ή τη φωτοσύνθεση.

Ανδρες, αφήστε τον καφέ και πιείτε πράσινο τσάι

To πράσινο τσάι προτείνεται ως ιδανικό πρωϊνό ρόφημα για τους άνδρες


Προσφέρει καλύτερη μνήμη και νοητικές επιδόσεις μετά το πρωινό ξύπνημα

Ερευνητές στην Ελβετία υποστηρίζουν ότι όσον αφορά τους άνδρες το ιδανικότερο ρόφημα για να ξεκινήσουν την μέρα τους δεν είναι ο καφές αλλά το πράσινο τσάι. Οπως υποστηρίζουν, το πράσινο τσάι έχει ευεργετική επίδραση στον μηχανισμό της μνήμης αλλά και στη γνωστική ικανότητα.

Εκτυπώνουν τρισδιάστατο ακριβές αντίγραφο του εμβρύου


«Ενθύμιο» από την εγκυμοσύνη προσφέρει στους γονείς ιαπωνική εταιρεία

Πόσες φορές οι εγκυμονούσες γυναίκες βλέποντας το υπερηχογράφημα του παιδιού τους, δεν ανυπομονούν για τη στιγμή που θα μπορέσουν να αγγίξουν; Πλέον, υπό μια έννοια, θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, χάρη στους τρισδιάστατους εκτυπωτές που τίθενται στην υπηρεσία της ιατρικής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ