28 Ιουν 2012

Νέο πείραμα από τον ESA ενισχύει τη θεωρία της «πανσπερμίας»



Ενισχύονται οι θεωρίες ότι η ζωή προέρχεται από το διάστημα σύμφωνα με τα αποτελέσματα μίας νέας έρευνας που πραγματοποιήθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA).

Οι θρησκευόμενοι βουλευτές περισσεύουν, οι τίμιοι δεν φτάνουν


Η Ελληνική Δημοκρατία δεν κατάφερε να αποδώσει ούτε αυτή τη φορά τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Η αίθουσα της Βουλής γέμισε για μία ακόμη φορά με άμφια, θυμιατά και αρκετοί από τους νέο-ορκισθέντες βουλευτές, έσπευσαν να φιλήσουν το χέρι των αρχιερέων. Πρώτοι και καλύτεροι, τα μέλη της νέας κυβέρνησης. Με την ευλογία του Θεού, λοιπόν, και με ISO Παναγίας που θα έλεγε και ο Σαμαράς.

Εμβόλιο «κόβει» το τσιγάρο μια για πάντα



Ένα εμβόλιο που εισάγει στον οργανισμό γονίδια τα οποία δημιουργούν αντισώματα κατά της νικοτίνης ανέπτυξαν οι επιστήμονες, εκφράζοντας την ελπίδα ότι με το επίτευγμά τους θα βοηθήσουν εκατομμύρια ανθρώπους να απεξαρτηθούν οριστικά από το τσιγάρο.

Γιατί το ζεστό νερό παγώνει ταχύτερα από το κρύο;



Η βρετανική Βασιλική Εταιρεία Χημείας προσφέρει 1250 ευρώ σε όποιον βρει την απάντηση

Κίνδυνος από το «νέο AIDS της Αμερικής»



Μία ελάχιστα γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά απειλητική για τη ζωή ασθένεια η οποία προκαλείται από μολυσμένα έντομα, είναι το «νέο AIDS της αμερικανικής ηπείρου», ανακοίνωσαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ