1 Αυγ 2012

Οι σεφ των ηγετών αποκαλύπτουν...

Στολή και αναμνηστική πλακέτα με το όνομά του δωρίζει ο σεφ Κριστιάν Γκαρσία (του πρίγκιπα Αλβέρτου) στον Φρανσουά Ολάντ. Δεξιά, ο ιδρυτής του κλαμπ των σεφ, Ζιλ Μπραγκάρ


Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑ... ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ


Φανατικός της υγιεινής διατροφής ο Σαρκοζί, είχε αποκλείσει από τα μενού το τυρί και τη σοκολάτα. Πράκτορες δοκίμαζαν τα πιάτα του Τζορτζ Μπους πριν από εκείνον
Τελικά δεν είναι μόνο ο έρωτας που περνάει από το στομάχι, αλλά και η διπλωματία, όπως διαβεβαίωσε τους σεφ των σεφ, τους μάγειρες δηλαδή που μαγειρεύουν για τους ισχυρούς του κόσμου, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ:

Γονίδιο εξολοθρεύει «εκ των έσω» τον καρκίνο

Ελπίδα για εξολόθρευση του καρκίνου χωρίς την ανάγκη χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας δίνει μια νέα μελέτη



Η μεταλλαγμένη μορφή του Chk1 σταματά μόνιμα την καρκινική ανάπτυξη


Νέους δρόμους στη θεραπεία του καρκίνου ανοίγει η ανακάλυψη της μεταλλαγμένης μορφής ενός γονιδίου – Chk1-  που όταν εκφράζεται στα καρκινικά κύτταρα σταματά μόνιμα τον πολλαπλασιασμό τους.

Ρομπότ αντιγράφει το πέταγμα των εντόμων



Οι περισσότεροι έχουμε ταυτίσει τα ιπτάμενα ρομπότ με τα στρατιωτικά και άλλων χρήσεων drones τις ακριβείς αν και ευαίσθητες δηλαδή ιπτάμενες μηχανές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα περισσότερα ιπτάμενα ρομπότ συνήθως υφίστανται καταστροφικές ζημιές μετά από συγκρούσεις ή πτώσεις.

Το πρώτο 100% “ηλιακό” έθνος στον κόσμο



Τα νησιά Τοκελάου στο νότιο Ειρηνικό Ωκεανό πρόκειται να γίνουν το πρώτο έθνος στον κόσμο που ηλεκτροδοτείται εξολοκλήρου από τον ήλιο.
Σύμφωνα με Μέσα Ενημέρωσης της Νέας Ζηλανδίας, στην οποία τα Τοκελάου ανήκουν διοικητικά, θα εγκατασταθούν 4000 φωτοβολταϊκά πάνελ στις τρεις ατόλες των νήσων -Φακαόφο, Νουκουνόνου και Ατάφου.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της ναζιστικής Γερμανίας



Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1936 αποφασίστηκε να διεξαχθούν στο Βερολίνο πριν από την άνοδο των Ναζί στην εξουσία, αποτέλεσαν ωστόσο, την τέλεια ευκαιρία για τον Χίτλερ να δείξει στον κόσμο πόσο αποτελεσματική ήταν η ναζιστική Γερμανία. Ήταν επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για τους Ναζί να αποδείξουν στον κόσμο την αλήθεια για την «Ανώτερη Φυλή». Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Βερολίνου έδωσαν στους Ναζί τη δυνατότητα να επιδειχθούν στον κόσμο, καθώς 49 χώρες συμμετείχαν, συνοδευόμενα από διάφορα μέσα ενημέρωσης. Για τον υπουργό Προπαγάνδας Γιόσεφ Γκέμπελς ήταν το τέλειο σενάριο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ