10 Δεκ 2012

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ελλάδα!


Το τελευταίο διάστημα –και όχι μόνο- υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στον υποθαλάσσιο χώρο της χώρας μας που μπορούν να αποφέρουν στην Ελλάδα δισεκατομμύρια και να τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια.
Είμαι βέβαιος πως στον υποθαλάσσιο χώρο και στο υπέδαφος της Ελλάδας υπάρχει πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, διαμάντια, πετράδια, iPhone, iPad και διάφορα άλλα πολύτιμα πράγματα.

Χαρίλαος Τρικούπης: το αδιέξοδο του δανεισμού και η χρεοκοπία


Ο Χαρίλαος Τρικούπης, επτά φορές πρωθυπουργός της χώρας, συνέδεσε το όνομά του με την «αρχή της δεδηλωμένης» και την εδραίωση του δικομματισμού, την προσπάθεια εκσυγχρονισμού της χώρας αλλά και την πτώχευση το 1893.

«Φακός επαφής» θεραπεύει με βλαστικά κύτταρα


Βοηθά στην αποκατάσταση του κερατοειδούς με φυσικό τρόπο και αναμένεται να περάσει σύντομα σε κλινικές δοκιμές

Μια νέα τεχνική για τη θεραπεία βλαβών του κερατοειδούς με βλαστικά κύτταρα μέσω ενός «φακού επαφής» αναπτύχθηκε από βρετανούς επιστήμονες. Η μέθοδος παρακάμπτει σημαντικά προβλήματα των θεραπειών με βλαστικά που δοκιμάζονται σήμερα και υπόσχεται φυσική αποκατάσταση ενός προβλήματος που οδηγεί σε τύφλωση εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Κλινικές δοκιμές αναμένεται να αρχίσουν σύντομα στην Ινδία.

«25 μέρες κοιμόμουν σε οικοδομή» - Οι νεόπτωχοι της κρίσης


Άνθρωποι στον δρόμο. Άνθρωποι που μέχρι πρότινος είχαν μια φυσιολογική ζωή δίνουν τον δικό τους αγώνα για επιβίωση. Η Ελλάδα του 2012. Η Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων. Η Ελλάδα της σκληρής πραγματικότητας.

Πεθαίνουν από το κρύο στην Κεντρική Ευρώπη


Δέκα έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μέσα στο Σαββατοκύριακο από το φονικό κρύο που πλήττει τα τελευταία 24ωρα χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης .
Στη Τσεχία, η θερμοκρασία έπεσε στους -27 βαθμούς Κελσίου και ο απολογισμός των νεκρών έφτασε τους τρεις, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ