29 Ιουλ 2012

Έγγραφο φωτιά του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος



Ένα έγγραφο φωτιά του ΔΝΤ παρουσιάζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Real News, σύμφωνα με το οποίο το ελληνικό πρόγραμμα δε βγαίνει και κατά συνέπεια απαιτείται νέα παρέμβαση ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά του δημοσίου χρέους.

Βουτιά από τη στρατόσφαιρα!


Φορώντας μια ειδική στολή συμπίεσης ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ θα πηδήξει στο κενό απότη στρατόσφαιρα, στο μεγαλύτερο άλμα που έγινε ποτέ.



Ολοταχώς ετοιμάζεται για το υπερηχητικό ρεκόρ ελεύθερης πτώσης από τη στρατόσφαιρα ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ


Στις 16 Αυγούστου του 1960 ο πιλότος της αμερικανικής αεροπορίας Τζο Κίτινγκερ φόρεσε μια στολή αστροναύτη, σκαρφάλωσε στη γόνδολα ενός αερόστατου, ανέβηκε στα 31.333 μέτρα επάνω από τη Γη και... πήδηξε. Η μεγαλύτερη βουτιά που έγινε ποτέ από τον ουρανό διήρκεσε 4 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα.

«Εξόριστος» ουρακοτάγκος προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα



Οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στην Ινδονησία απομόνωσαν την Τόρι, έναν θηλυκό ουρακοτάγκο που κάπνιζε μανιωδώς, σε ένα μικρό νησάκι ώστε να κόψει μια και καλή τη βλαβερή συνήθεια.

Σαν να μην συνέβη τίποτε: Η Ιαπωνία ξανά σε πυρηνικά μονοπάτια



Σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα η Ιαπωνία συνεχίζει ακάθεκτη την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας. Παρόλο που το 80% του πληθυσμού επιθυμεί να δοθεί ένα τέλος στα πυρηνικά, οι εταιρίες ηλεκτρισμού σταδιακά θέτουν σε επαναλειτουργία τα εργοστάσιά τους, παρά το γεγονός ότι επιστήμονες και σεισμολόγοι μιλούν για σοβαρούς κινδύνους από την πρόωρη επαναλειτουργία τους.

Παγωμένα, αλάτι, καύσεις: οι διατροφικοί μύθοι του καλοκαιριού



Το καλοκαίρι αυξάνονται οι καύσεις, όταν διψάμε τα παγωμένα ροφήματα είναι ό,τι πρέπει και ασφαλώς το φαγητό χρειάζεται περισσότερο αλάτι για να μην αφυδατωθούμε. Σωστά; Όχι απαραιτήτως…
Μερικές απόψεις για την διατροφή είναι ευρύτατα διαδεδομένες και οι περισσότεροι «ορκίζονται» στο όνομά τους. Ωστόσο, τα επιστημονικά στοιχεία συχνά αποδεικνύουν κάτι διαφορετικό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ