3 Ιουλ 2012

Σκάνδαλο με νεοναζί και μυστικές υπηρεσίες στην Γερμανία



Σκάνδαλο που εμπλέκει νεο-ναζί, μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, την αστυνομία, αλλά και τους πολιτικούς, ξέσπασε στην Γερμανία. Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας φέρονται να έχουν καταστρέψει έγγραφα, που αποτελούσαν πειστήρια εναντίον μελών μιας νεο-ναζιστικής οργάνωσης, της NSU (National Socialistic Underground), που μέσα σε μια δεκαετία είχε σκοτώσει 10 ανθρώπους τουλάχιστον, είχε ληστέψει 14 τράπεζες και είχε τοποθετήσει δύο βόμβες. Σύμφωνα με Γερμανούς αναλυτές το σκάνδαλο είναι του επιπέδου του “Watergate”...

Όχι στα αναδρομικά που ζητούν οι πρώην βουλευτές από το Ελεγκτικό Συνέδριο



Δε θα λάβουν αναδρομικά τις αποδοχές που ζητούσαν οι 500 πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές μετά από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου,σχεδόν ομόφωνα (30-5), απέρριψε τις προσφυγές των βουλευτών που διεκδικούσαν με το νόμιμο τόκο τις διαφορές των αποδοχών τους, που δεν τους χορηγήθηκαν μετά την αύξηση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών το 2006.

Απολιθωμένοι εραστές

Οι δύο χελώνες έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια του σεξ.



Ανακαλύφθηκε ένα ζευγάρι χελώνες που πέθαναν ενώ έκαναν...σεξ πριν από 47 εκατομμύρια έτη
Ενα εντυπωσιακό εύρημα εντοπίστηκε σε μια περιοχή της Γερμανίας όπου υπήρχε στο πολύ μακρινό παρελθόν μια λίμνη. Ερευνητές ανακάλυψαν δύο χελώνες που έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια του...σεξ και στη συνέχεια απολιθώθηκαν σε αυτή τη στάση.

12 βότανα «αντίδοτο» για έντομα και ερπετά



Τα τσιμπήματα των εντόμων αλλά και τα δαγκώματα ερπετών περιλαμβάνονται στα συνηθέστερα προβλήματα του καλοκαιριού.
Τα τσιμπήματα των εντόμων αλλά και τα δαγκώματα ερπετών περιλαμβάνονται στα συνηθέστερα προβλήματα του καλοκαιριού. Κατά τη χρονική περίοδο του θέρους αυξάνεται η επαφή μας με τη φύση και τα εκτεθειμένα σημεία του σώματος -πόδια, χέρια και πρόσωπο- γίνονται στόχος. Οι τοξίνες που εγχέονται στο δέρμα προκαλούν αντίδραση με άλλους ανθρώπους να εμφανίζουν ηπιότερα συμπτώματα και άλλους πιο σοβαρά.

Αράχνη – πασχαλίτσα μπλοκάρει την ανοικοδόμηση βιομηχανικής περιοχής (video)


«Διοικητικό πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στον δήμαρχο της βελγικής πόλης Λομέλ ένα σπάνιο είδος αράχνης, η αράχνη – πασχαλίτσα.
Οι αράχνες – πασχαλίτσες απαντώνται μόνο σε επτά χώρες. Στο Βέλγιο η τελευταία αποικία αράχνης – πασχαλίτσας ανακαλύφθηκε πριν τρία χρόνια σε μια τεράστια βιομηχανική περιοχή στην πόλη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ