27 Ιουλ 2012

Διαδηλωτές απέκλεισαν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό του Μεξικού



ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ
Χιλιάδες διαδηλωτές απέκλεισαν την Πέμπτη τα στούντιο του πιο δημοφιλούς τηλεοπτικού σταθμού του Μεξικού, τον οποίο κατηγορούν για μεροληπτική κάλυψη των προεδρικών εκλογών της 1ης Ιουλίου.

Μακρινό ηλιακό σύστημα με εξωπλανήτες θυμίζει το δικό μας



Ένα μακρινό ηλιακό σύστημα, σε απόσταση περίπου 10.000 ετών φωτός από τη Γη, στο οποίο οι τροχιές των τριών -έως τώρα γνωστών- εξωπλανητών μοιάζουν πάρα πολύ με τις τροχιές των πλανητών του δικού μας συστήματος, εντόπισαν για πρώτη φορά αστρονόμοι.

«Τεχνητή» μέδουσα εναντίον καρδιοπαθειών

Η «τεχνητή» μέδουσα κολυμπά όπως και η πραγματική


Το ον εργαστηρίου αναμένεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη θεραπειών για τα καρδιολογικά προβλήματα
Κάνοντας χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνικών της επιστήμης υλικών και της μηχανικής ιστών ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας (Caltech) δημιούργησαν την πρώτη «τεχνητή» μέδουσα στον κόσμο που κολυμπά όπως ακριβώς οι πραγματικές και η οποία αναμένεται να προσφέρει καλύτερη γνώση σχετικά με τη λειτουργία του καρδιακού μυός.

Ο γύρος του κόσμου του Solar Impulse και το νέο ρεκόρ ταχύτητας για ηλεκτρικό αεροπλάνο (video)



Στη βάση του στην Ελβετία επέστρεψε το ηλιακό αεροπλάνο Solar Impulse αφού ολοκλήρωση την πρώτη διηπειρωτική του πτήση.
Το  Solar Impulse διέσχισε 6.700 χιλιόμετρα και πέταξε πάνω από τέσσερις χώρες και δύο ηπείρους προτού προσγειωθεί στην Παγιέρν της Ελβετίας.

Αγωγή κατά του Δημοσίου από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας



Αγωγή κατά του Δημοσίου για το κούρεμα των αποθεματικών του, κατέθεσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας με αποτέλεσμα να υποστούν ζημία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ