9 Ιουλ 2012

Σκοταδισμός



Ο γνωστός για τις σκοταδιστικές, ακροδεξιές απόψεις του, μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, που εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία το σωματίδιο Χιγκς, η πειραματική επιβεβαίωση του οποίου ανακοινώθηκε από επιστημονικές ομάδες του CERN στη Γενεύη, είναι προϊόν του διαβόλου, αποτελεί μια γραφική περίπτωση. Μόνο να γελάς μπορείς μ’ αυτά που κατά καιρούς δηλώνει.

Μεταλλεία χρυσού Χαλκιδικής: «φρένο» στην επένδυση βάζει το ΣτΕ



«Φρένο» στην επένδυση που έχει ξεκινήσει η καναδικών συμφερόντων Eldorado Gold Corporation, σε συνεργασία με τον όμιλο Ελλάκτωρ, για την εκμετάλλευση των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής, έβαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Συνθετική πρωτεΐνη εξολοθρεύει τη γρίπη σε δύο ώρες!


Η συνθετική πρωτεΐνη ΕΡ67 εξολοθρεύει τον ιό της γρίπης μέσα σε δυο ώρες από τη χορήγησή της, όπως έδειξαν πειράματα σε ποντίκια





Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό πριν εμφανιστούν συμπτώματα και υποκαθιστά το εμβόλιο


Το «κλειδί» που βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα να… εξολοθρεύσει τη γρίπη προτού εκείνη οδηγήσει σε εμφάνιση συμπτωμάτων πιστεύουν ότι βρήκαν ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο.

Σαν σήμερα δημοσιεύτηκε το Μανιφέστο Russell- Einstein



Στις 9 Ιουλίου του 1955, εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου, παρουσιάστηκε στο Λονδίνο το Μανιφέστο Russell- Einstein, από τον φιλόσοφο και ειρηνιστή Bertrand Russell. Το Μανιφέστο προέβαλλε την επικινδυνότητα των πυρηνικών όπλων και καλούσε τους ηγέτες του κόσμου να επιδιώξουν ειρηνικά ψηφίσματα για να ανακόψουν τη διεθνή διαμάχη. Το κέιμενο υπέγραφαν έντεκα αναγνωρισμένοι διανοούμενοι και επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και ο Albert Einstein.

Ολοκληρώθηκε η πώληση των τεσσάρων Airbus της Ολυμπιακής



Πουλήθηκαν τελικά έναντι 40,4 εκατ. δολαρίων τα 4 αεροσκάφη Airbus A340-300 της Ολυμπιακής Αεροπορίας, για τα οποία, ενώ είχε γίνει διαγωνισμός αλλά η διαδικασία πάγωσε λόγω του χαμηλού τιμήματος και των αντιδράσεων που είχε προκαλέσει.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ