8 Αυγ 2012

Επικεφαλής των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα με «αμαρτωλό» παρελθόν;


Στέλεχος της τρόικα που θα συνδράμει στις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα κατηγορείται στη χώρα της για διαφθορά, γράφουν τα ξένα ΜΜΕ. Η Άννα Μπουμπενίκοβα, πρώην διευθύντρια του Εθνικού Ταμείου Ιδιοκτησίας (FNM) και υπεύθυνη για τις ιδιωτικοποιήσεις στη Σλοβακία, επιλέχθηκε να υπηρετήσει στην επιτροπή της Κομισιόν για την επίβλεψη των ιδιωτικοποιήσεων και στην χώρα μας.

Ο μεγάλος επαναστάτης Εμιλιάνο Ζαπάτα Σαλαζάρ


Ο Εμιλιάνο Ζαπάτα Σαλαζάρ υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία της Μεξικανικής Επανάστασης των ακτημόνων εναντίον του τότε προέδρου της χώρας Πορφίριο Ντίαζ.

Μυαλό τρίχρονου έχει ο παπαγάλος!

Λογική παρόμοια με εκείνη ενός τρίχρονου παιδιού εμφανίζουν οι παπαγάλοι, σύμφωνα με αυστριακούς επιστήμονες


Συμπεραίνει πού μπορεί να βρει τροφή όπως ακριβώς ένα μικρό παιδί

Ο αφρικανικός γκρίζος παπαγάλος συνδέει τα κομμάτια που παζλ που αφορούν την τροφή του όπως και ένα τρίχρονο παιδί, υποστηρίζουν αυστριακοί επιστήμονες.

Ψάρεψαν και δεύτερο πιράνχα στον Έβρο!


Τρόμο και  ανησυχίες προκαλεί η αποκάλυψη  ότι στα νερά του ποταμού  Έβρου κολυμπούν σαρκοβόρα πιράνχας. Μετά τον Τούρκο ψαρά που  έπιασε ένα από αυτά την  περασμένη εβδομάδα, τώρα ένας  Έλληνας ψάρεψε και δεύτερο  ψάρι του επικίνδυνου αυτού  είδους!

Ισχυρό αντηλιακό οι... φράουλες


Τα αντηλιακά του μέλλοντος μπορεί να έχουν μυρωδιά... φράουλας, καθώς μια νέα έρευνα στο εργαστήριο αποκαλύπτει ότι το φρούτο διαθέτει ισχυρές αντηλιακές ιδιότητες.
Ιταλοί και Ισπανοί επιστήμονες καλλιέργησαν ανθρώπινα δερματικά κύτταρα και τα εξέθεσαν σε εκχυλίσματα φράουλας σε συγκεντρώσεις 0,05, 0,25 και 0,5 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά χιλιοστό του λίτρου (mg/ml).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ