29 Οκτ 2012

Γελοίοι όπως πάντα.



Υπάρχει ένα θέμα που οι ελληνικές χούντες δεν μπορούν να περιορίσουν και να ελέγξουν. Τον χρόνο και τον τρόπο γελοιοποίησης τους. Πάντα αστείοι και  καταγέλαστοι, βαθειά ανίκανοι και διεφθαρμένοι, προσπαθούν με κατασταλτικά μέσα να φανούν υπερασπιστές των Νόμων και της τάξης, καταφέρνοντας τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Ένας πρόθυμος εκτελεστής των τραπεζών

O διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος


Στο ρεπορτάζ του Paul Mason για το BBC που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες, ο διαβόητος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, δηλώνει «είμαστε σε πόλεμο με τους εγχώριους και ξένους τραπεζίτες» (3:08 στο βίντεο του ρεπορτάζ).
Βέβαια, στον Παναγιώταρο αρέσει να φαντάζεται τον εαυτό του σαν ενάρετο πολεμιστή, αλλά η αλήθεια είναι πιο κοντά στο ότι είναι μισθοφόρος και αν διαβάσει κανείς ανάμεσα στις γραμμές, μπορεί να καταλάβει ότι θα μπορούσε, θεού και αρχηγού θέλοντος, να γίνει ο πρόθυμος εκτελεστής των τραπεζών.

Η «Μαύρη Τρίτη» του 1929


Ογδόντα ένα χρόνια πριν, τη «Μαύρη Τρίτη» του 1929, η Γουόλ Στριτ κατέρρευσε. Κατά «το μεγάλο κραχ», όπως έμεινε στην ιστορία, εκατομμύρια τίτλοι μετοχών έγιναν απλά χαρτιά, χάνοντας την αξία τους. Ο Dow Jones έχασε 12% και η αγορά 14 δισ. δολ. με αποτέλεσμα οι απώλειες της εβδομάδας να αγγίξουν τα 30 δισ. δολ, δηλαδή δέκα φορές τον ετήσιο προϋπολογισμό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

«Χρυσό» τεστ για διάγνωση του HIV και του καρκίνου

Μπλε χρώμα για θετικό αποτέλεσμα, κόκκινο για αρνητικό


Βασίζεται σε χρυσά νανοσωματίδια, είναι πολύ ευαίσθητο και 10 φορές φθηνότερο από τα υπάρχοντα

Ένα φθηνό τεστ το οποίο μπορεί να ανιχνεύσει ιούς όπως ο HIV του AIDS ακόμη και όταν το ιικό φορτίο είναι πολύ χαμηλό, αλλά και κάποιους καρκίνους όπως ο καρκίνος του προστάτη, αναπτύχθηκε από βρετανούς ερευνητές.

Χαμένη πόλη βρέθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων (video)


Μια βυθισμένη πόλη ανακάλυψαν κοντά στο Τρίγωνο των Βερμούδων Καναδοί ερευνητές με επικεφαλής τους επιστήμονες Paul Vantzveig και Pauline Zalitzky.
Εξειδικευμένα ρομπότ φωτογράφισαν τα ερείπια της αρχαίας πόλης, που μοιάζει στην χαμένη Ατλαντίδα, σε απόσταση 700 χιλιομέτρων από τις ανατολικές ακτές της Κούβας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ