20 Μαρ 2012

ΙΕΚ ΠΑΠΑΡΑΚΜΗ

Με πολύ μεγάλη χαρά η ακαδημαϊκή κοινότητα, ο πολιτικός κόσμος, αλλά και η ελληνική κοινωνία, άκουσαν τα χαρμόσυνα νέα, από το στόμα του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου:«Σκοπεύω να ιδρύσω σχολή εκπαίδευσης πολιτικών στελεχών», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η είδηση ήταν μια χαραμάδα φωτός σε ένα τοπίο γκρίζο, ήταν μια ακτίνα του ήλιου στο πυκνόφυτο δάσος, ήταν η μπεσαμέλ στο παστίτσιο που ψήνεται.

Κατά κοινή ομολογία αυτό που έλειπε, από την πολιτική ζωή του τόπου ήταν μια σχολή εκπαίδευσης και παραγωγής στελεχών και μάλιστα υπό την εποπτεία, έμπνευση και διεύθυνση του Γιώργου Παπανδρέου. Ήδη νέοι και νέες της πατρίδας μας, εκδηλώνουν την επιθυμία τους να σπουδάσουν δίπλα στον άριστο των αρίστων.

Η στήλη έχει εξασφαλίσει κάποιες πληροφορίες σχετικές με τους κύκλους και τους τομείς σπουδών και σας τα παραθέτει.
Οι βασικές οικονομικές θεματικές ενότητες θα είναι:

-Φούσκωμα Ελλείμματος. Με εκτενείς οδηγίες για μαγείρεμα στοιχείων, αριθμών και στατιστικών δεδομένων, με ή χωρίς συνταγή.
-Εκτίναξη σπρεντ. Αναλυτική περιγραφή των κινήσεων για την κατακόρυφη αύξηση των επιτοκίων δανεισμού και δημιουργία τεχνητού πανικού, ώστε να αποκλείεται η χώρα από τις αγορές και να πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένο μονόδρομο.
-Χρεοκοπίες χωρών. Ενότητα ιδιαίτερα επίκαιρη. Κατάσταση που συμβαίνει, ενώ κανείς δεν παραδέχεται επισήμως, ότι έχει συμβεί. Θα περιλαμβάνει τις υποενότητες: Αργός θάνατος, ανεξέλεγκτος θάνατος, άτακτος θάνατος, θάνατος στο Καστελόριζο, κλπ.
-Εκτόξευση ΑΕΠ. Ενότητα συνδυασμένη με μαθήματα αστροφυσικής και παροχή ιδεών για πολλαπλασιασμό του συνολικού χρέους μέσα σε ένα χρόνο, ή κούρεμα χρέους στο 50% με ταυτόχρονο διπλασιασμό του. 
-Διενέργεια δημοψηφισμάτων, όταν έχουν πια ληφθεί όλες οι αποφάσεις και έχουν επιβληθεί  12 πακέτα τακτικής, έκτακτης και άτακτης φορολόγησης, ενώ αναμένονται άλλα 8 πακέτα διάσωσης, μέχρι να εκπονηθούν και τα υπόλοιπα 16 πακέτα διάσωσης.
-Σχέσεις με ΔΝΤ. Ενότητα ιδιαιτέρως χρήσιμη για κυβερνήτες μπανανιών, που μπαίνουν σε αυτό, ενώ έχουν δώσει όλες τις διαβεβαιώσεις, ότι δεν θα έμπαιναν, παραδεχόμενοι δημοσίως ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, για την μπανανία τους.
-Δημιουργία μηχανισμών στήριξης. Πατέντα της Ευρωπαϊκής ένωσης για να προετοιμάσει, τον ασθενή για την εγχείρηση, χωρίς όμως να διαθέτει το νοσοκομείο αναισθητικό.
-Σωτηρία ευρωπαϊκών τραπεζών. Κατάσταση στην οποία πληρώνει ένας λαός αδρά και για όσο χρειαστεί, προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους τράπεζες και οικονομικά ιδρύματα, της Ευρώπης και του πλανήτη, τα οποία δανείζονται με 1% και στη συνέχεια δανείζουν την επίμαχη χώρα με 4%,  5% ή και 6%.
-Επιβολή πακέτων φορολογίας. Ενός δύο τριών… εννέα δέκα, μέσα σε ελάχιστο χρόνο ή δυνατόν με ανακοίνωση κάθε εβδομάδα, συνήθως μετά από έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
-Διαχείριση ιθαγενών. Πρόκληση πανικού,  δημιουργία τετελεσμένων καταστάσεων, πρόκληση φόβου αλλά και καλλιέργεια  τεχνητών ελπίδων για μελλοντική έξοδο από σχετικό τούνελ. 
-Υποκριτική. Ενότητα, που εξοπλίζει τους αυριανούς ηγέτες με ικανότητες υποκριτικής και θεατρικής ερμηνείας, προκειμένου να παρουσιάζονται καταβεβλημένοι και στεναχωρημένοι, στις δημόσιες ομιλίες και εμφανίσεις τους, ώστε να πείθονται  οι ιθαγενείς, ότι πρέπει να σφαχτούν για να σωθούν.

Θύμιος Κ.



Πηγή: ellinofreneia.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ