12 Νοε 2012

Welcome back Lenin!


Υπερψηφίστηκε χτες το βράδυ ο προϋπολογισμός της Βουλής και από σήμερα ξεκινάει η ανάπτυξη και η ανάκαμψη. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως από σήμερα θα κυνηγήσει προσωπικά τις επενδύσεις αλλά, αν δεν βρει επενδυτές, θα πάει στη Μαλακάσα για μπεκάτσες.


Στην ομιλία του, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως από δω και πέρα θα εκπροσωπεί τους αγέννητους γιατί οι γεννημένοι δεν έχουν καμία ελπίδα να επιβιώσουν και θα τα τινάξουν όλοι σύντομα.
Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε πως –εκτός από τους αγέννητους- θα ασχοληθεί και με τους άνεργους και με τα «παιδιά μας», που είναι καλύτερο να αφήσεις το παιδί σου με παιδεραστή κωλομπαρά παρά με τον Σαμαρά. (σ.σ. Ωραίο σύνθημα θα ήταν αυτό.)
Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς θυμήθηκε τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν, και θύμισε τη γνωστή φράση του Λένιν «ο τρόπος να συντρίψουμε τους αστούς είναι να τους λιώσουμε ανάμεσα στις μυλόπετρες της φορολογίας και του πληθωρισμού».
Διαπιστώνοντας τον ενθουσιασμό που προκάλεσε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας η αναφορά του στον ιδρυτή του κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς συνέχισε και με άλλες φράσεις του Λένιν όπως, «Δώστε μας ένα παιδί 8 χρονών και θα γίνει μπολσεβίκος για πάντα», «Ένας άντρας με όπλο μπορεί να ελέγξει εκατό χωρίς όπλο» και «Ο κύριος εχθρός του κομμουνισμού είναι η Εκκλησία», ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τη διάσημη ρήση του Στάλιν «Οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν το σκοινί με το οποίο θα τους κρεμάσουμε», για να καταλήξει με την εμβληματική φράση του Τρότσκι «Όταν ένας άντρας πάει με μια πουτάνα, δεν την πληρώνει για το πήδημα, την πληρώνει για να φύγει».
Ο Αντώνης Σαμαράς επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο που κυβέρνησε την Ελλάδα επί 38 χρόνια και την οδήγησε στην χρεοκοπία, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως εκπροσωπεί το λόμπι της δραχμής• η δραχμή έχει γίνει η νέα Τουρκία: παλιά, οι Έλληνες φοβόντουσαν μην έρθουν οι Τούρκοι, τώρα φοβούνται μην έρθει η δραχμή.
Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό ήταν πολύ βαρετή, αφού δεν μπήκε τελικά μέσα ο Στάθης Παναγούλης με ένα μπαζούκας να τους τινάξει τα μυαλά στον αέρα, γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ του βάλανε χέρι και θέλουν ειρηνική επανάσταση, οπότε ετοιμαστείτε για πολύ αίμα.










Πηγή: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ